Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössämme on ranskalainen SOTHYS -tuotesarja. Maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Meiltä saatavilla myös laaja valikoima SOTHYS kotihoitotuotteita, joista löydämme sopivimmat tuotteet juuri sinun ihollesi.


Sothys Secrets de Sothys® - Lumoavaa luksusta erikoiskasvohoito

1 h 30 min
Secrets de Sothys® -hoitorituaalissa yhdistyy ainutlaatuisen tiedetutkimuksen tuloksena syntyneet aktiiviaineet ja kokonaisvaltainen ylellinen ja elegantti ihon hyvinvointi.

Koe aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: juonteet silottuvat, huokoset supistuvat ja koko olemus on nuorekkaampi.

Sothys βP3 Tri-Complex - Kiinteyttävä erikoiskasvohoito

1 h 30 min
Kehitetty korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihoasi ikääntymiseltä, juonteilta ja veltostumiselta.

Viiden hoitovaiheen ja kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat Sothys hoitotehokkuuden, täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!
Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/vko.

Sothys Hydra³ᴴᵃ - 

Tehokosteuttava erikoiskasvohoito

1 h 30 min
Pitkäkestoista syväkosteutta kaikille ihoille. Tehokkaat aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan DigiEsthétique -hierontaan takaavat täydellisen hoitonautinnon. Tämä ihoasi intensiivisesti kosteuttava hoito antaa näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Sothys Organics™ - Luomukasvohoito

40 min
Kansainvälisesti tunnetun Ecocert -sertifikaatin omaavan uuden orgaanisen luonnonkosmetiikkalinjan kirkastava kasvohoito, joka tarjoaa arkeen ihanan tehokkaan kaikkia aisteja hemmottelevan hetken. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkällä iholle. Tule ja koe luonto ihollasi.

Sothys kausikasvohoito

60min
Ihon hapenottokykyä parantava ja aisteja hemmotteleva kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti väsyneelle ja samealle iholle.
Kaksi kertaa vuodessa vaihtuva hoitokokonaisuus tuoksuineen tuo iholle mineraaleja ja vitamiineja. Hoito sisältää kuorinnan, hieronnan, aktiiviaineet, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.

Sothys HOMME miesten energisoiva kasvohoito

1h 15min
Miesten omassa kasvohoidossa yhdistyvät tehokkuus ja rentoutus. Hoito tarjoaa elinvoimaa ja pehmeyttä miesten iholle. Metsäiset, myskisen aromaattiset tuoksut, energisoivat tehoaineet ja rentouttava hieronta takaavat miellyttävän hoitokokemuksen.


Koko kasvohoito

1 h 30 min
Perinteinen kasvohoito, joka suunnitellaan sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (mekaaninen tai ultraääni), tehoampullin, hieronnan, naamion sekä ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen. 

Rentouttava kasvohoito

60 min
Rentoutukseen ja hierontaan pohjautuva perushoitokokonaisuus, jossa tuotteet valitaan juuri sinun ihollesi. 

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.

Ihonpuhdistukset

Ultraääni ihonpuhdistus

60 min
Puhdistava kasvohoito, jossa puhdistus tehdään kivuttomalla, hellävaraisella ultraäänilaitteella. Tarvittaessa voimme puhdistaa lisäksi mekaanisesti. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.

Perinteinen ihonpuhdistus

60 min

Puhdistava kasvohoito, jossa ihonpuhdistus tehdään mekaanisesti käsin. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.