Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössämme on ranskalainen SOTHYS -tuotesarja. Maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Meiltä saatavilla myös laaja valikoima SOTHYS kotihoitotuotteita, joista löydämme sopivimmat tuotteet juuri sinun ihollesi.


Sothys Secrets de Sothys® - Lumoavaa luksusta erikoiskasvohoito

1 h 30 min
Secrets de Sothys® -hoitorituaalissa yhdistyy ainutlaatuisen tiedetutkimuksen tuloksena syntyneet aktiiviaineet ja kokonaisvaltainen ylellinen ja elegantti ihon hyvinvointi.

Koe aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: juonteet silottuvat, huokoset supistuvat ja koko olemus on nuorekkaampi.

Sothys βP3 Tri-Complex - Kiinteyttävä erikoiskasvohoito

1 h 30 min
Kehitetty korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihoasi ikääntymiseltä, juonteilta ja veltostumiselta.

Viiden hoitovaiheen ja kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat Sothys hoitotehokkuuden, täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!
Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/vko.

Sothys Hydra Hyaluronic Acid4 - 

Tehokosteuttava erikoiskasvohoito

1 h 15 min
Sothys uusin innovaatio, 6 vaihetta sisältävä kosteuttava kasvohoito kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläisyyttä palauttaen ihon nuorekkuuden. Tehokkaassa hoidossa yhdistyvät 4 hyaluronihapon lähdettä ja 2 patentoitua Sothys-aktiiviainetta. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Täysin vegaaninen kasvohoito.

Sothys Organics™ - Luomukasvohoito

40 min
Kansainvälisesti tunnetun Ecocert -sertifikaatin omaavan uuden orgaanisen luonnonkosmetiikkalinjan kirkastava kasvohoito, joka tarjoaa arkeen ihanan tehokkaan kaikkia aisteja hemmottelevan hetken. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkällä iholle. Tule ja koe luonto ihollasi.

Sothys kausikasvohoito

60min
Ihon hapenottokykyä parantava ja aisteja hemmotteleva kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti väsyneelle ja samealle iholle.
Kaksi kertaa vuodessa vaihtuva hoitokokonaisuus tuoksuineen tuo iholle mineraaleja ja vitamiineja. Hoito sisältää kuorinnan, hieronnan, aktiiviaineet, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.

Sothys HOMME x Eden Park - miesten kasvohoito

1h
Miesten omassa kasvohoidossa yhdistyvät tehokkuus ja rentoutus. Hoito tarjoaa elinvoimaa ja pehmeyttä miesten iholle. Metsäiset, myskisen aromaattiset tuoksut, energisoivat tehoaineet ja rentouttava hieronta takaavat miellyttävän hoitokokemuksen.

Sothys peruskasvohoito

alkaen 45min
Sothys peruskasvohoito sisältää ihotyyppisi mukaiset alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä naamion. Voit rakentaa helposti itsellesi sopivan hoitokokonaisuuden valitsemalla lisäpalveluista haluamasi palvelut. Saat esimerkiksi hoidosta hyvin rentouttavan sekä hemmottelevan valitsemalla peruskasvohoidon yhteyteen pitkän hieronnan tai vaihtoehtoisesti, jos kaipaat samalla ihon syväpuhdistusta voit valita mekaanisen tai ultraäänellä tehtävän ihonpuhdistuksen.

Ihonpuhdistukset

Ultraääni ihonpuhdistus

60 min
Puhdistava kasvohoito, jossa puhdistus tehdään kivuttomalla, hellävaraisella ultraäänilaitteella. Tarvittaessa voimme puhdistaa lisäksi mekaanisesti. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.

Mekaaninen ihonpuhdistus

45 min

Puhdistava kasvohoito, jossa ihonpuhdistus tehdään mekaanisesti käsin. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja ihosi tarpeita vastaavan hoitovoiteen.