Rakennekynnet

Sinulle, kun haluat pitkät ja näyttävät kynnet tai kyntesi tarvitsevat vahvistusta ja kestävyyttä.

Rakennekynnet

Rakennekynsillä saadaan lisättyä omien kynsien pituutta ja vahvuutta. Meillä kynnet rakennetaan aina muotin avulla muotoilemalla haluttuun pituuteen ja muotoon, emme käytä tippejä tai kynsiliimaa. Näin saamme kestävämmän lopputuloksen, kun käytössä ei ole liimasidosta joka voisi haurastua. Muotin avulla kynsille saadaan myös luonnollisempi muoto. Huolitellut ja kauniit kynnet huomataan aina!

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3 - 5 viikkoa. Huollossa aiempaa massaa poistetaan ja kasvuraja täytetään. Voit vaihtaa väriä ja tyyliä joka huollossa.

Rakennekynnet ammattilaisen toimesta asennettuna ja huollettuna eivät vahingoita omaa kynttä. Emme suosittele kotona viilausta (muuta kuin lyhennystä) tai liiman käyttöä jos vahinkoja sattuu.

Ikärajamme rakennekynsiin on 18-vuotta.

Käytössämme on laadukas Amerikan suosituin Light Elegance™-ammattilaissarja, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Amerikassa. Tuotteiden kemia on hyvin pitkälle rakennettu, turvallisuus ja kestävyys edellä.

Rakennekynsien hoito-ohjeet

  • Käy säännöllisesti huollossa, suositeltu huoltoväli on 3-5 viikkoa, tämän jälkeen kynsien kasvu on yleensä jo niin pitkällä että kynnen rakenne ja vahvuus heikkenee, joten oman kynnen suoja on puutteellinen. Huoltoväli on aina yksilöllinen riippuen oman kynnen kunnosta, kynsille kohdistuvasta rasituksesta sekä kasvunopeudesta.
  • Öljyä kynsinauhoja päivittäin, se vahvistaa ja kosteuttaa omia kynsiä sekä edesauttaa rakennekynsien pysyvyyttä.
  • Ethän käytä kynsiä "työkaluina" tai ruuvimeisselinä, vaikka kynnet ovat kovat, eivät ne kestä kaikkea
  • Vältä tarpeetonta rasitusta esim. kovia tärähdyksiä, kolahduksia, koska ne voivat pahimmillaan rikkoa kynnen ja vaurioittaa luonnonkynttä
  • Kemikaaleja ja vahvoja aineita käyttäessä käytä suojakäsineitä
  • Vältäthän kaikkea kynsien repimistä, rapsuttelua tai kynsien leikkaamista. Kynnellä olevaa rakennekynsimassaa ei saa irrottaa muuten kun viilaamalla.

Oman kynnen geelaus/vahvistus

Oman luonnonkynnen geelaus/vahvistus on tarkoitettu sinulle, joka et tarvitse lisäpituutta kynsillesi, mutta kaipaat tukea ja vahvuutta omiin kynsiisi. Haluaisit ehkä kasvattaa omia kynsiä, mutta ne lohkeilevat tai liuskottuvat. Uuden sukupolven vahvistuksessa saat parempaa tukea omille kynsillesi, kuin geelilakkauksessa. Geelauksessa omat kynnet vahvistetaan sinun tarkoitukseen parhaiten soveltuvalla joustavalla ja erittäin kestävällä geelillä, joka antaa ohuemman ja joustavamman lopputuloksen. Voit valita haluamasi värisävyn ja koristelun kynsillesi.

Oman kynnen geelauksen suositeltava huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huollossa aiempaa massaa poistetaan ja kasvuraja täytetään. Voit vaihtaa väriä ja tyyliä joka huollossa.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on ehdottomasti paras valinta, kun haluat pitkäkestoisen lakkauksen kynsillesi. Geelilakkauksen avulla voit saada huolitellut ja siistit kynnet viikoiksi. Soveltuu normaaleille, heikoille ja hauraille kynsille antamaan kevyttä tukea paremmin kuin esimerkiksi kestolakkauksen hybridilakka.

Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huolto tapahtuu, joko sähköviilalla tai liottamalla pois vanha lakkaus.