Ripsienpidennykset

Kaipaatko arkeen helppoutta. Oletko aina haaveillut näyttävistä ripsistä vai luonnollisen kevyestä korostuksesta silmillesi. Ripsipidennykset sopivat niin arkeen kuin juhlaan. LASHLOVERS ripsiammattilainen valitsee käytettävät ripsimateriaalit ja tuotteet asiakaskohtaisesti turvallisesti ja ammattitaidolla.

VALMISVIUHKA volyymiripsipidennys

1h 30min
Valmisviuhka volyymiripsipidennykset tehdään valmiilla pidennysviuhkoilla, jolloin saavutetaan hyvin tasalaatuinen ja kauniisti silmänmuotoja korostava lopputulos. Valmisviuhkakuidut ovat korkealaatuista silkkikuitua, erityisen miellyttävät ja kevyet käyttäjälle.  

VALMISVIUHKA ripsihuolto

1h
Tuntuuko, ettet jaksa istua ripsihuollossa tuntikausia, haluatko nopeasti tasalaatuisen ja kestävän lopputuloksen. Valintasi on valmisviuhkoilla toteutettu volyymiripsihuolto, joka on asiakkaalle, kestävä, miellyttävä ja nopea palvelu. 

LASHLOVERS Volyymiripsipidennys

2h
Volyymiripsipidennyksessä luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti erittäin ohuita ripsikuituja. Tekniikalla voidaan toteuttaa hyvin näyttävät tuuheat ripsipidennykset tai luonnollisempi lopputulos. Käytettävät materiaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti. 

LASHLOVERS Klassinen ripsipidennys

1 h 30 min
Klassisessa ripsienpidennyksessä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja. Tekniikalla voidaan toteuttaa luonnollisempi lopputulos. Käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti. 

Ripsihuollot

45 min - 90 min
Ripsipidennysten huoltoväli on tavallisesti 3-4 viikkoa. Huollon tarve vaihtelee yksilöllisesti riippuen luonnonripsien määrästä ja uusiutumissyklistä. Ripsikuitu putoaa luonnonripsen uusiutuessa. Meiltä voit varata itsellesi parhaaseen rytmiin huollot ja tarvittaessa hyödyntää pikahuoltoaikaa mahdollisten äkillisten huoltotarpeiden täyttämiseen.