Ripsienpidennykset

Kaipaatko arkeen helppoutta. Oletko aina haaveillut näyttävistä ripsistä vai luonnollisen kevyestä korostuksesta silmillesi. Ripsipidennykset sopivat niin arkeen kuin juhlaan. LASHLOVERS -ammattilainen valitsee käytettävät ripsimateriaalit ja tuotteet asiakaskohtaisesti turvallisesti ja ammattitaidolla.


Klassinen ripsipidennys

1 h 30 min
Klassisessa ripsienpidennyksessä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja. Tekniikalla voidaan toteuttaa luonnollisempi lopputulos. Käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti. 

Volyymiripsipidennys

2 h
Volyymiripsipidennyksessä luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti erittäin ohuita ripsikuituja. Tekniikalla voidaan toteuttaa hyvin näyttävät tuuheat ripsipidennykset tai luonnollisempi lopputulos.
Käytettävät materiaalit ja sidosaineet valitaan aina
asiakaskohtaisesti.

Ripsihuollot

45 min - 90 min
Ripsipidennysten huoltoväli on tavallisesti 3-4 viikkoa. Huollon tarve vaihtelee yksilöllisesti riippuen luonnonripsien määrästä ja uusiutumissyklistä. Ripsikuitu putoaa luonnonripsen uusiutuessa. Meiltä voit varata itsellesi parhaaseen rytmiin huollot ja tarvittaessa hyödyntää pikahuoltoaikaa mahdollisten äkillisten huoltotarpeiden täyttämiseen.